Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

SLA

horeca, dinner, lunch, take-away formule

Taste the magic of veggies!

Over de SLA franchiseformule
SLA is een trotse pionier op het gebied van healthy, plantbased fast-casual food. SLA gelooft in de magie van goed , gezond en lekker eten. De gerechten zijn snel klaar (fast casual), er is veel keuze en de gerechten worden aangeboden in verschillende vormen (eat-in, take-away of bezorging). SLA maakt hiermee de keuze voor vers en gezond eten toegankelijk voor een breed publiek!

SLA als franchisegever
Als franchisenemer bij SLA word je optimaal ondersteund bij de opbouw en exploitatie van jouw SLA-vestiging. Door middel van een uitgebreide training word je voorbereid op het runnen van je eigen SLA-vestiging. Je bent bij SLA echt zelfstandig ondernemer, waarbij je tegelijkertijd geniet van de voordelen van een grotere, goedlopende organisatie.

Word jij de nieuwe franchisenemer van SLA?
SLA is er klaar voor om de volgende stap te maken: SLA bereikbaar maken voor iedereen! Daarom is SLA opzoek naar franchisenemers door het hele land. Ontdek de franchisekansen bij SLA en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Gaat je hart sneller kloppen van het verhaal van SLA?

Vul dan hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat SLA voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!