Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Soups & Salads

horeca, soups, salads

Soups & Salads is een culinaire take-away en verkoopt verse soepen, salades, smoothies, belegde broodjes, poké bowls, ramen bowls, overnight oats en meer! Al hun producten zijn geschikt voor zowel lunch als diner. Soups & Salads werkt uitsluitend met eerlijke en verse ingrediënten.

Soups & Salads concept

Soups & Salads staat voor vers en gezond, maar vooral voor lekker eten! Elke week bereiden we weer andere soepen. Bij binnenkomst in het filiaal komt de geur van verse ingrediënten je al tegemoet. Alle gerechten kunnen worden afgehaald om op straat, thuis of op het werk op te eten, maar het eten kan ook thuis of op het werk bezorgd worden door onze bezorgers. De gerechten worden binnen enkele minuten klaargemaakt in de vestiging terwijl de klanten wachten. Soups & Salads heeft kwaliteit, continuïteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Het zijn onze belangrijkste eigenschappen.

Soups & Salads franchiseformule

Soups & Salads wil in Nederland meerdere vestigingen openen via franchise. Een van de voordelen van franchise is dat er een goede verdeling is van taken tussen franchisegever en de franchisenemer. De franchisegever richt zich op de centrale taken zoals marketing, inkoop en groei. De franchisenemer kan zich intussen concentreren op het runnen van zijn franchisevestiging en het optimaal bedienen van de klant. De belangrijkste motivatie om te kiezen voor franchising is de behoefte om samen te werken met enthousiaste, ambitieuze ondernemers die van Soups & Salads een succes willen maken.

Soups & Salads franchisegever

Het assortiment van Soups & Salads wordt centraal samengesteld. Daarnaast krijg je als franchisenemer training en begeleiding van alle ins en outs van Soups & Salads door middel van handboeken, bereidingswijzen en recepturen. Ook word je getraind in de operationele vaardigheden die nodig zijn voor het runnen van je eigen Soups & Salads-vestiging. De franchisenemer krijgt hulp bij het zoeken en selecteren van een geschikte locatie voor een nieuwe vestiging. Soups & Salads ondersteunt de ondernemer gedurende het gehele proces met de financiering en bij het begeleiden tijdens de verbouwing. Uiteraard wordt de ondernemer ook getraind voordat de vestiging opent. Na de opening zal Soups & Salads de franchisenemer ondersteunen bij alle aspecten die nodig zijn om de exploitatie van de onderneming tot een succes te maken en te continueren.

Jouw eigen Soups & Salads vestiging openen?

Wil jij deel uitmaken van deze unieke formule? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij een eigen Soups & Salads starten?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Soups & Salads.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!