Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

SPAR franchiseproeverij 16 november 2019 Limburg

supermarkt, franchise, spar

Ben jij geïnteresseerd in het ondernemerschap bij SPAR, maar heb je nog een aantal vragen? Weet je bijvoorbeeld niet hoe je moet beginnen of twijfel je of je de juiste keuze maakt?

SPAR franchiseproeverij

SPAR franchise

Ondernemen bij SPAR

Op zaterdag 16 november 2019 organiseert SPAR een franchiseproeverij om meer informatie te geven over het ondernemerschap bij SPAR. Tijdens deze proeverij maak je kennis met SPAR en zal je alles te weten komen over het ondernemerschap bij SPAR. Heb je trek om te ondernemen? Meld je dan zeker aan voor de SPAR franchiseproeverij.

Datum: 16 november 2019
Tijd: 11.00 tot 13.30 uur
Locatie: Baexem, Limburg

Kom de sfeer proeven en laat je informeren over de mogelijkheden om te franchisen bij SPAR. Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over SPAR

SPAR is één van de grootste retailers in de wereld! Het heeft ondertussen meer dan 12.500 winkels in ruim 44 landen. SPAR Nederland is een ambitieuze en solide organisatie die buurtwinkels ondersteunt bij het in stand houden en verbeteren van de leefbaarheid in buurten. SPAR is te vinden door heel Nederland. Tegenwoordig bestaat SPAR niet meer enkel uit de buurtwinkel, maar zijn formules als SPAR Citystory en SPAR University ook in het leven geroepen.

Ondernemen bij SPAR

SPAR franchise

De SPAR vestigingen hebben een enorm assortiment voor directe consumptie, die gericht zijn op snelheid en gemak. Wil jij een onderdeel worden van deze internationale winkelketen? SPAR is op zoek naar ambitieuze, hardwerkende ondernemers met supermarktervaring. Daarom organiseert SPAR een franchiseproeverij op zaterdag 16 november 2019! De franchiseproeverij zal plaatsvinden in Baexem, Limburg.

Trek in ondernemen? Kom dan de sfeer proeveren tijdens de SPAR franchiseproeverij in Limburg en ontvang gelijk de franchisebrochure!

Vul hieronder jouw gegevens in en meld je direct aan voor de SPAR franchiseproeverij.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!