Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

SPAR franchiseproeverij 22 september in Amsterdam

supermarkt, retail

SPAR franchiseproeverij op zaterdag 22 september 2018 in Amsterdam!

Wil jij eens proeven aan het ondernemerschap bij SPAR? Kom naar de franchiseproeverij op 22 september 2018 in Amsterdam!

SPAR is één van de grootste retailers in de wereld! Er zijn meer dan 12.500 winkels in ruim 44 landen. SPAR Nederland is een ambitieuze en solide organisatie die met 5 labels een snelle groei doormaakt. SPAR City Store, SPAR buurtwinkels, SPAR Express, SPAR Enjoy en SPAR University worden ondersteund door de serviceorganisatie in Waalwijk. SPAR is te vinden door heel Nederland.

De SPAR City Stores hebben een enorm assortiment voor directe consumptie, die gericht zijn op snelheid en gemak. Wil jij een onderdeel worden van deze internationale winkelketen?
SPAR is op zoek naar ambitieuze, hardwerkende ondernemers met supermarkt ervaring. Daarom organiseert SPAR franchiseproeverijen, de eerstvolgende is op zaterdag 22 september 2018 in Amsterdam! De franchiseproeverij zal plaatsvinden in de franchisevestiging van de SPAR supermarktondernemer Vincent Leighton in Amsterdam.

Locatie: SPAR city Science park
Adres: Carolina MacGillavrylaan 3192, 1098 XK Amsterdam
Ondernemer: Vincent Leighton
Tijd: 10:30 – 14:00 uur

Laat je informeren over de mogelijkheden binnen SPAR franchisen. Meld je hieronder aan voor de franchiseproeverij in Amsterdam!

Let op! Vol = vol!

Trek in ondernemen? Kom dan naar de SPAR franchiseproeverij in Amsterdam!

Vul hieronder jouw gegevens in en meld je direct aan voor de SPAR franchiseproeverij.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!