Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

SPAR franchiseproeverij 4 november 2018 Amersfoort

supermarkt, retail

SPAR franchiseproeverij op 4 november 2018 in Amersfoort!

Wil jij franchisenemer worden van een eigen SPAR? Trek in ondernemen? Kom naar de franchiseproeverij 4 november 2018 in Amersfoort!

SPAR is één van de grootste retailers in de wereld! Het heeft ondertussen meer dan 12.500 winkels in ruim 44 landen. SPAR Nederland is een ambitieuze en solide organisatie die buurtwinkels ondersteunt bij het in stand houden en verbeteren van de leefbaarheid in buurten. SPAR is te vinden door heel Nederland. Tegenwoordig bestaat SPAR niet meer enkel uit de buurtwinkel, maar zijn formules als SPAR Citystory en SPAR University ook in het leven geroepen.

De SPAR vestigingen hebben een enorm assortiment voor directe consumptie, die gericht zijn op snelheid en gemak. Wil jij een onderdeel worden van deze internationale winkelketen? SPAR is op zoek naar ambitieuze, hardwerkende ondernemers met supermarkt ervaring. Daarom organiseert SPAR een franchiseproeverij op zondag 4 november 2018! De franchiseproeverij zal plaatsvinden in de franchisevestiging van de SPAR supermarktondernemer Bas Dekker in Amersfoort.

Locatie: SPAR City Amersfoort
Adres: Kamp 15-17, 3811 AM Amersfoort
Ondernemer: Bas Dekker
Tijd: 10:30 – 14:00 uur

Laat je informeren over de mogelijkheden binnen SPAR franchisen. Meld je hieronder aan voor de franchiseproeverij in Amersfoort!

Let op! Vol = vol!

Trek in ondernemen? Kom dan naar de SPAR franchiseproeverij in Amersfoort!

Vul hieronder jouw gegevens in en meld je direct aan voor de SPAR franchiseproeverij.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!