Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

The Poké Maniacs

horeca, pokebowls, franchise

The Poké Maniacs is hét Poké Bowl afhaal- en bezorgconcept dat staat voor heerlijke en gezond eten!

Over The Poké Maniacs franchiseformule
Het concept komt voort uit een passie voor gezond eten en voor het ontdekken van nieuwe exotische keukens en gerechten. Naast de bezorg- en afhaalvestigingen is er nu ook een The Poké Maniacs Café. Daar kan men naast laten bezorgen of afhalen, in de zaak genieten van hun Poké Bowl, Smoothie Bowl of koffie.

The Poké Maniacs franchise
The Poké Maniacs staan voor lekker, gemakkelijk en gezond eten én voor een betere wereld. Daarom heeft zij een methode ontwikkelt die het voor iedereen mogelijk maakt om in een korte tijd de perfecte poké bowl te bereiden. Zo hebben de personeelsleden te allen tijde een recepten- en preparatiehandleiding ter beschikking.

The Poké Maniacs franchisegever
Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. The Poké Maniacs biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt The Poké Maniacs centrale inkoop, automatisering, managementinformatie en landelijke marketing aan. Ook krijg je als franchisenemer van The Poké Maniacs ondersteuning op gebied van financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.

Jouw The Poké Maniacs restaurant openen?
Ben jij dol op Hawaïaanse Poké & Smoothie Bowls en wil jij een eigen vestiging openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure

Heb jij passie voor Hawaïaanse poké & smoothie bowls? Wil jij je eigen vestiging openen?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang het informatiepakket

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!