Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

The Wings Paradise

wings, paradise, horeca

Jarenlang hebben burgers de overhand gehad op de creatieve foodmarkt, maar nu is het tijd voor Chicken Wings!

Over The Wings Paradise

The Wings Paradise is dé plek voor een gezellig avondje uit met vrienden, waar je kunt genieten van shareable comfort food en bijzondere cocktails. De combinatie van eten, cocktails en muziek brengt je een avondje naar de tropics! Momenteel heeft The Wings Paradise twee succesvolle vestigingen in Den Haag en Rotterdam.

The Wings Paradise franchise

The Wings Paradise heeft een interessant franchiseconcept ontwikkeld, waarmee jij de unieke kans krijgt om deel uit te maken van een nieuw, innovatief horecaconcept, met enorme potentie om een geliefd en winstgevend merk te worden in Nederland!

Als franchisenemer open jij je eigen vestiging onder de naam The Wings Paradise. Jij bent als franchisenemer een zelfstandig ondernemer, maar geniet ook van doorlopende ondersteuning vanuit de franchisegever. Zo kan jij je volledig focussen op het runnen van je vestiging.

Als franchisenemer bij The Wings Paradise geniet je dus van diverse voordelen. Ontdek al deze voordelen en vraag hieronder de franchisebrochure aan.

Vlieg mee naar succes met The Wings Paradise!

Laat hier je gegevens achter en ontvang direct de franchisebrochure van The Wings Paradise!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!