Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Thrill Grill Franchise

burgers, horeca, dinner

Thrill Grill, de franchiseformule “for the love of burgers”.

Thrill Grill is een duurzaam restaurantconcept, opgericht door Robert Kranenborg. Het hart van dit concept ligt bij authenticiteit en integriteit. Mede mogelijk gemaakt door de kennis van Michilinster chef Robert Kranenborg en betaalbare ingrediënten. De visie van Thrill Grill is een waarde-kwaliteit verhouding die ongelofelijk is.

De restaurantbeleving is casual: laagdrempelige populaire gerechten worden bereid met enorme precisie en vakmanschap. Volgens chef Kranenborg is kwaliteit van de ingrediënten essentieel bij het bereiden van het beste eten. De combinatie van deze twee ideeën maakt Thrill Grill een unieke formule die zich richt op de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Thrill Grill biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Thrill Grill centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Thrill Grill ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Thrill Grill ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Ben jij jong, energiek, ambitieus en bereid alle kansen te pakken die je tegemoetkomen?

Dan ben jij waar Thrill Grill naar op zoek is! Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!