Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Toastable banner – Hallo franchise – Eigen uitzendbureau starten

Toastable

daghoreca, franchise, horeca, lunch

Ontdek Toastable, de tostiformule die de klassieke tosti naar een hoger niveau tilt. Het fast-casual franchiseconcept biedt niet alleen verrukkelijke driedubbele tosti’s, maar ook verfrissende sapjes, ontbijt, taartjes, en premium koffie van hun eigen bonen.

Een groeiend succes

De tosti: twee witte bammetjes met ham en kaas ertussen. Oprichter en eigenaar Bartjan Hendriksen van Toastable vond dat dit beter kon. Met die gedachte begon hij zijn ondernemersavontuur.

Tien jaar later is het unieke idee van Bartjan uitgegroeid tot een succesvolle tostibar met vestigingen in grote en middelgrote steden in Nederland. Toastable biedt een fast-casual franchiseconcept met overheerlijke driedubbele tosti’s, verfrissende sapjes en een assortiment dat ook ontbijt, taartjes en uitstekende koffie omvat, gemaakt van eigen merk bonen.

Franchisen bij Toastable

Toastable voorziet in de groeiende vraag naar snelle, gemakkelijke, en hoogwaardige fast casual formules. Het concept is perfect afgestemd op de huidige trends, en ze hebben een duidelijke ambitie: groei realiseren door samen te werken met ondernemers die in het concept geloven.

Toastable gelooft in eigenaarschap op de vloer. Als franchisenemer ben je fulltime aanwezig in jouw vestiging, wat merkbaar is voor gasten. De afgelopen jaren heeft Toastable geïnvesteerd in de perfecte tosti, een geweldige sfeer in de vestigingen, betrouwbare leveranciers, scherpe inkoopprijzen, efficiënte systemen, doeltreffend operationeel management, merkbekendheid en een sterke marketingstrategie. Kortom, ze hebben alle elementen in huis om verder te groeien.

Je eigen Toastable vestiging

Het is overzichtelijk en persoonlijk, met een kleine zaak en zo’n 40 zitplaatsen, ideaal voor individuele of teamondernemers. Je krijgt een vliegende start met uitgebreide training en operationele ondersteuning. En je staat er nooit alleen voor, want Toastable biedt continue hulp en deelt data en inzichten met alle franchisenemers. Dit alles resulteert in meer winst, omdat collectieve inkoop en slimme marketinginspanningen de efficiëntie verhogen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Als gedreven horecaondernemer met zin in een nieuwe uitdaging en de bereidheid om tijd en geld te investeren in het starten van je eigen zaak, ben jij degene die we zoeken.

Wil je meer informatie ontvangen over Toastable? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

Toastable banner – Hallo Franchise
Toastable banner – Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij Toastable? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de Toastable franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam