Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

We Are Pluck

horeca, kantine, ondernemen

We are pluck: een stadskeuken binnen de muren van De Stadstuin. Pluck zorgt dat creatieve, jonge ondernemers voorzien worden van kwaliteit in eten en drinken. De dag positief en energiek doorkomen, daar zorgt pluck wel voor.

Over de pluck formule 

Een kick-ass ontbijt, dagelijkse cafeïne boost, verzorgde vergadering, stevige lunch, warme maaltijd of vrijmibo. Pluck voorziet in alle dagelijkse behoeften. En dat kan óók gewoon een glimlach zijn. Als cateraar stapt pluck nooit met het verkeerde been uit bed. 

Te allen tijde stelt pluck snelheid, kwaliteit en een goede sfeer voorop. Pluck werkt samen met lokale leveranciers om de beste catering te verzorgen. Van een rijk belegde bruine boterham tot een heerlijke warme maaltijd. Heb je geen tijd of zin om te koken? Laat dat maar aan pluck over.

Kortom: pluck is niet meer bij een alledaagse werkdag weg te denken. Pluck is dé plek voor ontspanning, inspirerende brainstormsessies, ontmoetingen en een gezellige borrel.

Pluck als franchisegever

Als franchisenemer bij pluck sta je er absoluut niet alleen voor. Pluck geeft franchisenemers uitgebreide training en begeleiding. Zowel voor, tijdens, als na de opstartfase. Pluck biedt onder andere support bij het zoeken en selecteren van een geschikte plek, centrale inkoop, menusamenstelling en zorgt voor een centraal georganiseerde marketing.

Een eigen pluck openen? 

Spreekt het toffe concept van pluck jou aan en zie jij het voor je om je eigen pluck te openen? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag de franchisebrochure van pluck aan voor meer informatie.  

Zie jij het voor je om je eigen pluck te openen?

Laat dan je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!