Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ons verhaal

Hallo Franchise is een webportaal voor zowel de franchisenemer als franchisegever. Lees hieronder verder over wat wij precies bieden voor u en/of uw bedrijf!

Over Hallo Franchise

Hallo Franchise is een webportaal van Customerfactory, customerfactory is een franchise-adviesbureau. Buiten advies voor franchisenemers bieden wij ook advies aan franchisegevers. Het totale pakket bestaat uit werving & selectie, financiëel advies en juridisch advies.
Hallo Franchise is dus het webportaal voor zowel franchisenemer als franchisegever. Voor meer informatie over de formules die wij momenteel onder ons hebben klikt u hier Heeft u een vraag aan ons over franchisegever worden kom dan met ons in contact via de contactpagina
Hallo Franchise houdt zich zowel bezig met beginnende ondernemers als ervaren ondernemers, dit geldt natuurlijk ook voor de franchisegevers!

Up-to-date informatie

Hallo Franchise houdt je op de hoogte van ontwikkelingen en kansen op het gebied van ondernemen en franchise. Naast tips uit de praktijk en artikelen ter inspiratie vind je hier franchise mogelijkheden over formules in retail, horeca, dienstverlening en zorg. Over de introductie van nieuwe franchiseformules lees je hier als eerste! Dit kan op onze update-pagina en ook door het inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Ondernemers aan het woord

Dimitri Goedhart

Dimitri werkte al langere tijd als bedrijfsleider bij Alan & Pim’s Delivery in Rotterdam. Hoewel hij erg tevreden was met zijn functie, kreeg hij toch het gevoel dat hij meer in huis had. Zijn gedreven karakter zorgde ervoor dat hij de volgende stap in zijn carrière zette. Dimitri koos voor het ondernemerschap. Sinds juli 2017 is Dimitri trotse eigenaar van Alan & Pim’s Delivery in Rotterdam, een horecaformule met de lekkerste kip van Nederland! Klik hier om meer te lezen!

Arjen Verburg

Sinds november 2015 is Arjen Verburg trotse franchisenemer van zijn Budget Broodjes zaak in Aalsmeer. Voordat Arjen aan de slag ging als franchisenemer, was hij werkzaam als docent Maatschappijleer op een middelbare school in Aalsmeer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!