Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ons verhaal

Hallo Franchise is een webportaal voor zowel de franchisenemer als franchisegever. Lees hieronder verder over wat wij precies bieden voor jou en/of jouw bedrijf!

Over Hallo Franchise

Hallo Franchise is een webportaal van Customerfactory, Customerfactory is een franchise-adviesbureau. Buiten advies voor franchisenemers bieden wij ook advies aan franchisegevers. Het totale pakket bestaat uit:

  • Formule ontwikkeling
  • Werving & selectie (pro actieve werving)
  • Financiëel advies, juridisch advies en overig franchise ondersteuningen.

Hallo Franchise is dus het webportaal voor zowel franchisenemer als franchisegever. Voor meer informatie over de formules die wij momenteel onder ons hebben klikt je hier Heb je een vraag aan ons over het worden van franchisegever kom dan met ons in contact via de contactpagina
Hallo Franchise houdt zich zowel bezig met beginnende ondernemers als ervaren ondernemers, dit geldt natuurlijk ook voor de franchisegevers!

Missie
Customerfactory staat voor het op een integere manier faciliteren van een duurzame ontwikkeling van organisaties, en franchise organisaties in het bijzonder, waardoor deze zelf in staat worden gesteld om een positief rendement te realiseren.

Visie
Customerfactory streeft het zijn van dé betrokken franchisepartner voor ambitieuze franchisegevers in Nederland, met als doel om binnen drie jaar 10% van de franchiseformules met minimaal twee vestigingen of meer te bedienen.

Up-to-date informatie

Hallo Franchise houdt je op de hoogte van ontwikkelingen en kansen op het gebied van ondernemen en franchise. Naast tips uit de praktijk en artikelen ter inspiratie vind je hier franchisemogelijkheden over formules in retail, horeca, dienstverlening en zorg. Over de introductie van nieuwe franchiseformules lees je hier als eerste! Dit kan op onze update-pagina en ook door het inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Ondernemers aan het woord

Hetty Teuwissen

Sinds september 2012 heeft Hetty een prachtige Livera in het centrum van Bladel. Na 5 jaar heeft Hetty haar tweede Livera geopend in het winkelcentrum van Asten. Voordat Hetty franchisenemer werd van Livera heeft zij diverse functies beoefend, maar één ding bleef onveranderd en dat was haar passie voor lingerie en het ondernemerschap. Lees hier het verhaal van Hetty!

Arjen Verburg

Sinds november 2015 is Arjen Verburg trotse franchisenemer van zijn Budget Broodjes zaak in Aalsmeer. Voordat Arjen aan de slag ging als franchisenemer, was hij werkzaam als docent Maatschappijleer op een middelbare school in Aalsmeer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!