Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Over Hallo Franchise

Op hallofranchise.nl word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en franchisekansen bij onze formules. Voor zowel franchisenemers als franchisegevers.

Over Hallo Franchise

Bij Hallo Franchise word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en franchisekansen van onze franchiseformules in diverse branches. Dit kan door het aanvragen van de brochures of je in te schrijven voor de Hallo Franchise nieuwsbrief. Al sinds 2002 hebben wij ruime ervaring in het adviseren van (kandidaat)franchisenemers in hun zoektocht naar de geschikte formule. In de loop der jaren zijn vele ondernemers met wie wij in gesprek zijn geweest aangesloten bij de formule die bij hun past. Of dat passie voor koffie is of het reinigen van auto’s, voor iedereen zit er een formule tussen.

Franchisefactory

Hallo Franchise is het portaal van Franchisefactory voor de werving & selectie van franchisenemers. Franchisefactory is een franchiseadviesbureau en dé partner voor franchiseorganisaties voor het ontwikkelen, groeien en versterken van franchiseformules. Franchisefactory helpt franchiseorganisaties door specialistische dienstverlening op financieel, juridisch en organisatorisch vlak. Voor meer informatie, kijk op www.franchisefactory.nl.

Missie

Op succesvolle en doordachte wijze onze diensten verlenen aan franchisenemers, waardoor er een perfecte match ontstaat tussen franchisenemers en franchiseformules, met als resultaat; een succesvolle franchiseonderneming.

Visie

Hallo Franchise is het platform voor franchisenemers. Hier worden de beste franchiseformules gedeeld waarbij franchisenemers hun passie kunnen uiten.

Het laatste franchisenieuws van Hallo Franchise

Wees altijd op de hoogte van ontwikkelingen en kansen op het gebied van ondernemen en franchisen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwe formules, updates voor huidige formules en meer interessante informatie betreft franchising direct in jouw mail!

Naast tips uit de praktijk en artikelen ter inspiratie, vind je op hallofranchise.nl de franchisemogelijkheden bij de formules in de retail, horeca, dienstverlening en zorg.

Al het nieuws over de formules lees je op onze updatepagina en natuurlijk door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Ondernemers aan het woord

Hetty Teuwissen

Sinds september 2012 heeft Hetty een prachtige Livera in het centrum van Bladel. Na 5 jaar heeft Hetty haar tweede Livera geopend in het winkelcentrum van Asten. Voordat Hetty franchisenemer werd van Livera heeft zij diverse functies beoefend, maar één ding bleef onveranderd en dat was haar passie voor lingerie en het ondernemerschap. Lees hier het verhaal van Hetty!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!