Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ter overname: Ekmekci Rotterdam Centraal

horeca, ontbijt, lunch, dinner

Stel je voor: een levendige onderneming midden in het hart van Rotterdam, waar de energie van de stad perfect samensmelt met de gastvrijheid van Ekmekci. Deze kans op overname is gelegen op een drukke locatie, waardoor het een unieke kans biedt voor een gedreven ondernemer.

Ekmekci: een lokale favoriet
Ekmekci, diep geworteld in Rotterdam, heeft een warm thuis gevonden met een trouwe klantenkring. Een diverse mix van reizigers en lokale bewoners maakt deze plek tot een bruisend ontmoetingspunt. Beeld je in: een terras waar gasten van de zon genieten terwijl de levendigheid van het bruisende Rotterdam aan hen voorbijgaat.

Meer dan alleen een plek om te eten
De ligging aan de achterzijde van Centraal Station zorgt voor een constante stroom aan voorbijgangers, waaronder scholieren en werknemers tijdens de lunchpauze. Het is niet slechts een eetgelegenheid; het is een bestemming, een totale ervaring.

In de zomer komt het terras tot leven, waar gasten de Ekmekci-beleving delen. Stel je voor dat je als ondernemer deel uitmaakt van deze levendige omgeving, waar heerlijke gerechten en hartelijke service de sfeer bepalen.

Zet jij de ekmekci-ervaring voort?
Ben jij klaar om als ondernemer deel uit te maken van deze bruisende omgeving? Grijp de kans om de sfeervolle ekmekci-ervaring voort te zetten in het kloppende hart van Rotterdam. Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over deze unieke overnamekans.

Ben jij binnenkort de eigenaar van een bruisende ontmoetingsplek in hartje Rotterdam?

Vraag hier de Ekmekci franchisebrochure aan en ontdek de mogelijkheden!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!