Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

30ml groeit door en opent nieuwe vestigingen!

Ken je dat? Die heerlijke geur van perfect gebrande koffiebonen? Dat ervaar je in de vestigingen van 30ml. 30ml groeit snel en heeft recentelijk nieuwe vestigingen geopend in de steden Rotterdam, Amersfoort en Hoorn.

Over 30ml franchise

30ml noemt zich niet voor niets ‘‘Coffee Roasters’’. Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elke kop!

Nieuwe vestigingen 30ml

30ml breidt steeds meer uit en heeft recent drie nieuwe vestigingen geopend! Een lekker kopje koffie in de stad is nu dus ook mogelijk in Rotterdam, Amersfoort en Hoorn.

Vraag de franchisebrochure aan en word franchisenemer van 30ml

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen koffiezaak? Bekijk dan zeker de mogelijkheden bij 30ml franchise! Met de hulp en expertise van 30ml kan jij van je droom werkelijkheid maken. Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan door hieronder jouw gegevens achter te laten en wellicht open jij de volgende 30ml wel bij jou in de buurt!

Zou jij voor jezelf willen beginnen en wil jij jouw eigen 30ml vestiging openen? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in en ontdek wat 30ml voor jou kan betekenen! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!