Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

30ml opent 10e vestiging

Per 1 mei 2020 is de 10e vestiging van 30ml geopend en de eerste vestiging in Amsterdam!

Over 30ml franchise
30ml noemt zich niet voor niets ‘‘Coffee Roasters’’. Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elke kop!

30ml opent 10e vestiging en de eerst in Amsterdam
De franchiseformule 30ml wordt sinds de opening goed bezocht door oude en vooral nieuwe gasten uit de buurt. Die brug slaan was ook een doelstelling van het café. Intussen is een ander initatief, een grote koffiebranderij in Amsterdam-Noord (Amsterdam Roasters) steeds meer aandacht gaan vragen. Daar ligt nu de focus: koffie branden voor bedrijven en horeca die versgebrande koffiebonen willen waarbij de koffieboeren een leefbaar inkomen wordt gegarandeerd. Met deze nieuwe richting werd de koffiebar aan de van Noordstraat 26 per 1 mei 2020 overgedragen aan 30ml. 30ml is een succesvolle franchiseformule voor specialty coffee & food. Deze locatie is de 10e vestiging van 30ml en de eerste in Amsterdam.

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen koffiezaak?

Bekijk dan zeker de mogelijkheden bij 30ml franchise! Met de hulp en expertise van 30ml kan jij van je droom werkelijkheid maken. Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan door hieronder jouw gegevens achter te laten en wellicht open jij de volgende 30ml wel bij jou in de buurt!

Zou jij voor jezelf willen beginnen en wil jij jouw eigen 30ml vestiging openen? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in en ontdek wat 30ml voor jou kan betekenen! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!