Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

30ml opent haar deuren in Amsterdam Noord

Ken je dat? Die heerlijke geur van perfect gebrande koffiebonen? Dat ervaar je in de toekomstige vestiging van 30ml. 30ml Coffee Roaster heeft in Amsterdam Noord een huurovereenkomst mogen tekenen in de nieuwbouw CASCO. De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van circa 130-150 m2. Naar verwachting zal de vestiging medio begin 2020 opgeleverd worden.

Het is een prachtige locatie, gelegen aan het water met een groot terras, waar je heerlijk kan genieten van een vers gemaakt bakje koffie. De locatie ligt op 10 minuten afstand van Centraal Station, waardoor je het dorps- en stadsgevoel op één plek ervaart. Het openbaar vervoer ligt om de hoek, maar ook met de auto is de plek goed bereikbaar.

Over 30ml
Bij de franchiseformule 30ml kan je heerlijk genieten van een vers gezet kopje koffie. 30ml noemt zich niet voor niets "Coffee Roasters". Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elk kop!

Heb je ambitie voor ondernemen en droom je over het openen van jouw eigen koffiebar? Klik dan hier om vrijblijvend de franchisebrochure in ontvangst te nemen!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!