Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
30ML Utrecht header- Hallo Franchise
30ml

30ml-vestiging wint verkiezing “Beste koffiezaak van Utrecht”

30ml Coffee & Food aan de Nachtegaalstraat mag zich het komende jaar “Beste koffiezaak van Utrecht” noemen. Zowel binnen de gemeente als provincie kreeg de koffiebar/lunchroom de meeste stemmen en hoogste waardering.

“We zijn heel trots op dit resultaat”, vertelt franchisenemer Michel Tijdgat, barista en franchisenemer van de jongste 30-ml vestiging in Utrecht. “We hebben de afgelopen anderhalf jaar keihard gewerkt aan het eerzetten van onze eigen zaak. Samen met het team hebben we er een plek van gemaakt met niet alleen de beste koffie van Utrecht, maar ook een gastvrijheid die je niet overal tegenkoment!”

Dat de gasten dit waarderen blijkt uit de uitgebrachte stemmen tijdens de wedstrijd: 388 mensen kozen voor 30ml Nachtegaalstraat en gaven een waarderingscijfer van gemiddeld 9,6. *”We zijn enorm dankbaar voor de support van al onze regelmatige en vaste gasten. Zij helpen ons momenteel door een moeilijke periode heen. Het winnen van deze prijs is echt een hele prettige bevestiging, het geeft energie om door te gaan waarmee we bezig zijn!”

Op landelijk niveau zijn ze 3e koffiezaak van Nederland geworden. De prijs is bepaald door een vakjury, op basis van een ingestuurde video over het getoonde ondernemerschap in het afgelopen jaar. Door de corona-maatregelen is de zaak momenteel al voor de tweede keer dit jaar alleen open voor to go.

Karsten Veerman, mede-eigenaar: *”Uiteraard is onze hele kaart nu te verkrijgen om af te halen en te laten bezorgen. En daarnaast proberen we met leuke initiatieven zichtbaar te blijven. Zo bezorgden we met Pasen ontbijtjes voor 271 man, stonden we op een gezellig marketje in de buurt zodra dag weer kon en opende we een minibieb in onze zaak. Stilzitten is geen optie!”

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam