Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Alan & Pim's

Alan & Pim's ontwikkelt nieuwe app!

Alan & Pim’s heeft onlangs een nieuwe app ontwikkelt, zodat er nog sneller genoten kan worden van de allerlekkerste maaltijden. Alan & Pim’s kan in de app precies zien wat jij besteld hebt, maakt het gerecht meteen voor je klaar, zodat jij in de tussentijd naar het restaurant kan rijden om het af te halen. Lekker snel en wel zo makkelijk!

Simpel, snel en gemakkelijk; de app van Alan & Pim’s

Kip van het spit wanneer het jou uitkomt

Alan & Pim’s staat bekend om haar overheerlijke kipgerechten; de lekkerste kip van het spit. Er is een grote vraag naar de gerechten van Alan & Pim’s en doordat zij wil bijven innoveren is er besloten om een nieuwe mobiele app te ontwikkelen. Met de app kan je onder meer simpel en snel eten bestellen bij één van de vestigingen van Alan & Pim’s, je bestel historie bijhouden, via IDEAL betalen en tevens blijf je op de hoogte van alle acties en promoties.

Deze app zorgt er dus voor dat er genoten kan worden van overheerlijke kip wanneer het jou uitkomt! Of je nou een lekkere lunch wil bestellen, of snel na je werk een maaltijd wil halen; vanaf vandaag wordt het je allemaal een stuk gemakkelijker gemaakt. Naast de lekkerste kippetjes heeft Alan & Pim’s ook diverse salades en vegetarische burgers op het menu staan. Er is dus voor ieder wat wils!

Alan & Pim's franchise

Jouw eigen kiprestaurant? Word franchisenemer bij Alan & Pim's

Ren niet rond als een kip zonder kop; sluit je aan bij de franchiseformule Alan & Pim’s! Bij Alan & Pim’s ben jij de eigenaar van je eigen kiprestaurant. Je kan jouw eigen creativiteit kwijt in de zaak, maar natuurlijk krijg je ook ondersteuning vanuit de franchisegever. Bekijk de mogelijkheden die Alan & Pim’s biedt aan ondernemers om hun eigen vestiging te openen. Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan door hieronder jouw gegevens achter te laten en wellicht word jij de eigenaar van je eigen Alan & Pim’s vestiging!

Open jij jouw eigen Alan & Pim's kiprestaurant?

Vraag vrijblijvend de franchisebrochure van Alan & Pim's aan. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!