Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Alan & Pim's

Alan & Pim’s sponsort de stuiterballen race voor de Prinses Máxima Centrum Foundation

Op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum worden op 12 oktober 10.000 stuiterballen losgelaten om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht en Alan & Pim’s helpt daar bij!

Alan & Pim’s steunt de Máxima Centrum Foundation

Alan & Pim’s wordt sponsor voor de stuiterballenrace

De stuiterballen zullen vanaf een luchtkussen van bijna 10 meter hoog op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum worden losgelaten om vervolgens door een spectaculair parcours te stuiteren. Er zijn mooie prijzen te winnen voor kinderen en volwassenen, waaronder tickets voor het concert van Duncan Laurence, één minuut gratis winkelen, een auto met chauffeur voor een dag, en een vliegles. Voor de kinderen is er genoeg vertier! Zo is de bijna 10 meter hoge luchtkussen ’s middags beschikbaar om op te spelen en er kan Twister en 4-Op-Een-Rij gespeeld worden. Met de organisatie van de stuiterballen race wordt geld opgehaald voor de Prinses Máxima Centrum Foundation .

Alle stuiterballen zijn gekoppeld aan lootjes. Tussen 23 september en 11 oktober kunnen klanten onder andere bij het lekkere kiprestaurant Alan & Pim’s een lot krijgen dat gelijk staat uit een stuiterbal. Komt jouw stuiterbal het verst in de race of beland jouw stuiterbal bijvoorbeeld op een bepaalde plek, dan heb jij één van de fantastische prijzen gewonnen! Het is ook mogelijk om op de dag zelf losse loten te kopen. Deze kosten 1,- per stuk en zijn verkrijgbaar tussen 12.00 en 14.00 uur. Daarmee doe je niet alleen met dit fantastische spel, maar gaat de opbrengst allemaal naar het goede doel.

Naast diverse winkels in het Leidsche Rijn Centrum is Alan & Pim’s één van de sponsoren van de stuiterballen race. Daarmee ondersteunen zij de Prinses Máxima Centrum Foundation en dit toffe evenement.

Alan & Pim’s franchise

Jouw eigen kip restaurant openen?

Bewonder jij deze mooie actie en vind jij het concept van Alan & Pim’s ook zo gaaf? Misschien is de franchiseformule van Alan & Pim’s dan iets voor jou. Kiprestaurant Alan & Pim’s zoekt namelijk franchisenemers in verschillende regio’s in Nederland. Lijkt je dit wat? Vraag dan de franchisebrochure van Alan & Pim’s aan!

Open jij jouw eigen Alan & Pim's kip restaurant?

Vraag vrijblijvend de franchisebrochure van Alan & Pim's aan. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!