Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Amstel Housing opent twee nieuwe vestigingen!

Amstel housing opent nieuwe vestigingen in Breda en Utrecht.

Arthur Noordijk is gestart als franchisenemer van Amstel Housing Utrecht. Arthur is geboren in Utrecht en kent de stad als geen ander! Hij heeft de interne opleiding met succes afgerond. Zo veel mogelijk expats aan een kwalitatief goede woning te helpen, dat is wat Arthur gaat doen!

Suzanne Koetsheid is de trotse eigenaresse van Amstel Housing Breda. De vestiging in Breda is overigens een hele nieuwe vestiging. Net als Arthur heeft Suzanne de interne opleiding succesvol afgerond. Ze hoopt met haar Amstel Housing zoveel mogelijk verhuurders en huurders te helpen met het (ver)huren van een woning.

Amstel Housing is op zoek naar gedreven ondernemers, met een passie voor makelaardij en vastgoed. Zie jij het zitten om klanten van een geschikte woonruimte te voorzien? En dit vanuit het comfort van jouw eigen huis als werkplek?

Wil jij net zoals Suzanne en Arthur een eigen Amstel Housing starten? Wacht dan niet langer en vraag hier vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!