Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Anne&Max opent een nieuwe vestiging in de Van Hoytemastraat

De woonkamer in de stad waar je even rustig de krant kan lezen of gezellig een lekkere kop koffie kan drinken.

Nieuwe vestiging Anne&Max

In het prachtige Benoordenhout in Den Haag is er op 22 november 2021 een Anne&Max vestiging geopend op de Van Hoytemastraat. Begin bij Anne&Max de dag met een heerlijke koffie en ontbijt, neem pauze met een overheerlijke lunch of sluit de dag af met een lekker wijntje. Zij proberen zoveel mogelijk met biologische, fairtrade en ambachtelijke producten te werken. Zij zijn elke dag open vanaf 8 uur ’s ochtends tot 5 uur s’ avonds. Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt.

Anne&Max als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Anne&Max biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Anne&Max centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Anne&Max ondersteuning omrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Anne&Max ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Een eigen Anne&Max openen

Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Zou jij ook een eigen Anne&Max vestiging willen openen?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!