Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Anne&Max opent later in Amsterdam Houthavens

In maart zou in de nieuw gebouwde Houthavens van Amsterdam een splinternieuwe vestiging van horecaformule Anne&Max openen. Een nieuwe 'huiskamer in de stad' om elk moment van de dag te genieten van ontbijt, koffie, taart, lunch en een high-tea of borrel in de middag.' Door de recente overheidsverordening is de opening enkele weken uitgesteld. De positionering blijft echter hetzelfde.

Anne&Max

'Neem plaats in één van de loungestoelen met een cappuccino aan het raam en zie de mensen voorbij gaan of maak gebruik van de stilteruimte. Deze ruimte is zo ingericht dat jij optimaal kan werken in alle rust met banken waar je met je sokken lekker onderuit kan zitten met jouw laptop. Ook zijn er lange tafels voor als je rustig wilt vergaderen met collega’s. Als de eerste zonnestralen zich weer laten zien zit je op het terras de hele dag in de zon; dus start met een espresso en sluit je dag af met goed glas wijn. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt', reageren Galtjo Beek en Mike Pietersz.

Nieuwe Anne&Max vestiging

Galtjo Beek en Mike Pietersz gaan de nieuwe vestiging aan de Houthavenweg runnen. Beek is al eigenaar van de Anne&Max vestiging op de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid. 'Warm en informeel zijn sleutelbegrippen voor de sfeer in het gebied Houthavens en dit zet Anne&Max ook door in de vestiging', zegt het management.

Een eigen Anne&Max openen

Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ook een eigen vestiging openen met een fijn huiskamergevoel?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Anne&Max. (Let op; het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!