Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Anne&Max opent officieel nieuwe vestiging in Den Bosch

Even rustig de krant lezen of gezellig met wat vrienden bijkletsen onder het genot van een lekkere kop koffie? Dan ben je bij Anne&Max aan het juiste adres.

Over de Anne&Max franchiseformule

Anne&Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, lunch en borrel! Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt. Zo is alles bij Anne&Max boordevol vakliefde bereid en dat proef je. Er wordt alleen met verse, authentieke en gezonde producten gewerkt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt.

Anne&Max vestiging Den Bosch

Deze nieuwe vestiging kan je vinden aan het water aan de Oude Dieze 25. Drink je eerste espresso in de tuinkamer, deel een lunch met je beste vriendin in de zon op het terras aan het water of vergader met je collega’s op de 1e verdieping in de werkkamer. Anne&Max blijft groeien en groeien ondanks de huidige situatie. Zij vinden dat je juist nu moet investeren en helpen de dromen uit te laten komen van enthousiaste ondernemers. Anne&Max heeft nu drie vestigingen in de provincie Brabant.

Een eigen Anne&Max openen

Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Laat je informeren over de mogelijkheden binnen de Anne&Max franchiseformule.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!