Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max Franchise

Anne&Max opent tweede vestiging in Utrecht

De groei zit er goed in bij Anne&Max. Vijf jaar geleden opende Anne&Max haar eerste vestiging in Utrecht en nu komt de droom voor een tweede vestiging in de prachtige stad Utrecht dan eindelijk uit. De nieuwe vestiging van Anne&Max in Utrecht zal haar deuren openen op 27 mei 2019 aan de mooie Burgermeester Reigerstraat 15.
Het is de perfecte plek voor een eerste vers gezette espresso van de dag.

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Peru en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische desembrood afgebakken.

De Burgemeester Reigerstraat ligt in de wijk Oudwijk. Het leuke aan deze straat is dat geen enkel huis dezelfde gevel heeft en dit geeft elk huis een unieke uitstraling.
De manier om bij de nieuwe vestiging te komen is om de oude spoorwegovergang over te steken, drie keer flink door te trappen en dan vind je aan de rechterkant de nieuwe Anne&Max vestiging. Het pand waar vroeger bloemist Hessing in zat heeft een volledige transformatie ondergaan en voelt en ziet er nu uit als de huiskamer in de stad.

De nieuwe vestiging zal worden gerund door Martine Bakker. Met het starten van een Anne&Max vestiging in Utrecht komt een langgekoesterde droom voor haar uit. Zij wil met Anne&Max Burgemeester Reigerstraat een plek creëren waar de gast zich thuis voelt, kan ontspannen, genieten, lachen en ontmoeten onder het genot van de heerlijkste producten en uitstekende service.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor 2019 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning. Is het hebben van een eigen koffieformule jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Laat je gegevens hieronder achter en maak vrijblijvend een afspraak om te zien of het je bevalt.

Is het hebben van jouw eigen koffieformule jouw ambitie? Laat je droom dan werkelijkheid worden.

Vul je gegevens hieronder in en ontvang vrijblijvend een franchisebrochure!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!