Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Anne&Max wil vijf nieuwe vestigingen openen in 2020

Anne&Max is in de afgelopen jaren hard gegroeid en is nog steeds volop in ontwikkeling. De zogenoemde ´huiskamer in de stad´ heeft plannen om door te groeien in Nederland en wil in 2020 nog zeker vijf vestigingen openen.

Anne&Max de huiskamer in de stad

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen elk moment van de dag terecht kan. De producten die Anne&Max gebruikt zijn veelal biologisch, ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt. Zo wordt elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken en de biologische koffie o.a. in Ethiopië en Brazilië geproduceerd.

Deuren open in Apeldoorn

Franchisenemers gezocht

Anne&Max is druk bezig met groeien en heeft mooie toekomstplannen; zij wil in 2020 vijf nieuwe vestigingen openen. De steden Amsterdam en Rotterdam staan al op de planning en Anne&Max is hiervoor nog actief op zoek naar franchisenemers. Anne&Max wil in het eerste kwartaal van 2020 haar tweede vestiging openen in Rotterdam. De locatie is er al, wat nog mist is een gedreven en enthousiaste franchisenemer die van deze Anne&Max een succesvolle vestiging wil maken! Dit geldt ook voor de vestiging die Anne&Max in Amsterdam wil openen. Eind dit jaar wordt de nieuwe locatie in Apeldoorn geopend. De nieuwe zaak in Apeldoorn met terras biedt 95 zitplaatsen en is gevestigd tegenover cultuurbroedplaats CODA. Eerder dit jaar ging Anne&Max de samenwerking aan met Albron voor een vestiging in winkelcentrum Leidsenhage (toekomstige Mall of the Netherlands) in Leidschendam.

Franchisenemer worden van Anne&Max

Eigen koffiezaak openen

Wil jij als franchisenemer jouw eigen Anne&Max vestiging openen in Rotterdam of Amsterdam? Dat kan! Natuurlijk zijn er ook veel mogelijkheden in andere regio´s, zoals Den Haag, Utrecht en Nijmegen. Anne&Max is een mooie formule, zij biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Anne&Max iets voor jou? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ook een eigen vestiging openen met een fijn huiskamergevoel?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Anne&Max. (Let op; het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!