Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Franchise avond Bagels & Beans - 16 april in Gouda

Wil jij franchisenemer worden van een eigen Bagels & Beans? Kom naar de franchiseavond op dinsdag 16 april 2019 in Gouda!

Tijdens de Bagels & Beans franchise avond maak je op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennis met de formule en kom je alles te weten over franchising en zelfstandig ondernemerschap. Kom sfeer proeven in een van onze nieuwste vestigingen. Momenteel zijn er concrete franchise kansen in de regio Woerden/Leiden/Gouda en Rotterdam.

Proef de bagelliefde
Bagels & Beans, bekend van de prijswinnende koffie en rijkelijk belegde bagels, groeit. Op steeds meer plekken vind je bagels, koffie en geluk. Om nog meer gasten te delen in de bagelliefde is Bagels & Beans op zoek naar nieuwe ondernemers.

Als ondernemer bij Bagels & Beans run je je eigen vestiging met jouw team en jouw gasten. Je bent ondernemer, franchisenemer om precies te zijn, en draait zelfstandig jouw onderneming. Maar daarnaast krijg je ook ruim voldoende ondersteuning vanuit Bagels & Beans en kun je gebruik maken van een bekende en bewezen succesformule. Hoe het allemaal in z’n werk gaat, hoor je tijdens de franchise avond. Een ideale gelegenheid om eens wat meer te weten te komen over de ins en outs van dit vrolijke en tikkeltje eigenwijze horecaconcept.

Weet je niet zeker of je franchisenemer wilt worden, maar ben je toch wel nieuwsgierig? Ook dan ben je van harte welkom op dinsdag 16 april 2019 bij Bagels & Beans Gouda.

Wanneer: Dinsdag 16 april om 19.00 uur
Waar: Bagels & Beans Gouda
Adres: Agnietenstraat 2, 2801 HX Gouda

Geïnteresseerd?
Meld je kosteloos aan voor de Bagels & Beans franchise avond.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!