Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bagels & Beans houdt een liefdevol event in hartje Den Haag

Bagels & Beans, bekend van de rijkelijk belegde bagels en prijswinnende koffie, steekt Hagenaars en bezoekers van de hofstad een hart onder de riem met een bijzonder evenement op zaterdag 6 oktober. De boodschap: Deel een bagel, deel de liefde! Het event vindt plaats van 10.00 uur tot het eind van de middag op de hoek van de Grote Marktstraat en het Spui. Iedereen die de liefde en een bagel wil delen is uitgenodigd.

Speciaal voor het evenement is een mobiele bageloase gebouwd waar verse bagels worden bereid en koffie wordt gezet. Gratis! Maar… je kunt niet zomaar een bagel bestellen. Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans: ‘Hiervoor heb je een speciale flyer nodig, die we in de stad uitdelen.’ De flyer heeft de vorm van een halve bagel. Wie denkt dat je die gewoon kunt inwisselen voor een bagel, staat een bijzondere verrassing te wachten. De host van het event, Chief Happiness Officer en muzikant Arjen Banach, zal namelijk steeds twee mensen die elkaar nog niet kennen uitnodigen om samen een bagel te delen.

Bagelvrienden

De gelukkigen mogen plaatsnemen in de mobiele bageloase en samen een bagel uitkiezen. Ronald: ‘Terwijl wij hun belegde bagel bereiden, brengt Arjen het gesprek tussen beide bagelvreemden op gang.’ Arjen heeft nog een uitdagende opdracht: ter plekke maakt hij een liedje over datgene wat deze twee mensen met elkaar verbindt. Met het event hoopt Bagels & Beans tientallen bagelvreemden te veranderen in bagelvrienden, om zo aandacht te geven aan het belang van liefde en verdraagzaamheid. ‘Het is misschien een cliché, maar het begint allemaal met liefde’, benadrukt Ronald.

Bagels & Beans-app

Deel een bagel, deel de liefde! wordt georganiseerd naar aanleiding van de lancering van de Bagels & Beans-app. Voor iedere euro die je besteedt bij Bagels & Beans ontvang je een hartje in de app. Die hartjes kun je inwisselen voor een beloning, zoals een koffie of een bagel naar keuze. Maar je kunt je gespaarde hartjes ook aan iemand anders geven, of een ander een Bagels & Beans-tegoed cadeau doen. Ronald: ‘De hartjes staan voor liefde: liefde voor koffie, voor bagels, voor elkaar. Zo is de app een manier om de liefde te delen. Daarom noemen we het ook “de enige app die je nodig hebt voor liefde”.’

Gratis koffie bij app-download

Bagels & Beans deelt ook de liefde met iedereen die de nieuwe app downloadt in iTunes of Google Play. Je ontvangt dan namelijk meteen 50 hartjes. Ronald: ‘Dat is precies genoeg voor een gratis koffie, maar je kunt natuurlijk ook doorsparen.’ Het gebruik van de app is geheel gratis. Gebruikers kunnen rechtstreeks afrekenen vanuit de app en ontvangen bovendien geregeld specials: leuke persoonlijke aanbiedingen.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.
De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Wil jij meehelpen met het verspreiden van de bagelliefde? Word franchisenemer bij Bagels & Beans! Klik hier voor meer informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!