Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bagels & Beans opent bijzondere nieuwe vestiging in Koopgoot Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De tweede van Nederland.

FORUM Rotterdam, ligt aan het begin van de bekende verdiepte winkelstraat. Een perfecte locatie voor Bagels & Beans aGoGo, het ‘snelle zusje’ van Bagels & Beans. Hier liggen bagelspreads die je niet bij reguliere Bagels & Beans kunt krijgen vanuit een opvallende glazen vitrine naar voorbijgangers te lonken. De bereiding is ingesteld op snelheid, het genieten niet: slow food, maar dan snel.

Tweede Bagels & Beans aGoGo

Bagels & Beans aGoGo heeft een eigen kaart en uitstraling, maar blijft onmiskenbaar Bagels & Beans. De eerste aGoGo werd begin juli geopend in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht en is een groot succes. Bagelbaas Robbert Karmo: ‘Zeker in de stad hebben veel mensen weinig tijd. Met aGoGo kun je tussen het werken of winkelen door even stoppen voor een bagel of koffie, en daarna snel weer verder.’

Alle reden dus om aGoGo naar Rotterdam te halen. In tegenstelling tot de Utrechtse aGoGo heeft de Rotterdamse ook een zitgedeelte. Deze variant met retro zitgedeelte is dus de allereerste in Nederland. Wel zo fijn als je even moet bijkomen van het winkelen. Wie de trap naar boven neemt, vindt daar de ‘reguliere’ Bagels & Beans. Robbert: ‘Vanaf de vide heb je mooi uitzicht over de aGoGo.’ Samen vormen ze de voorlopig grootste Bagels & Beans van Nederland, met in totaal 200 vierkante meter oppervlak.

De retro uitstraling van Bagels & Beans franchise

Het zitgedeelte beneden herken je niet aan de vertrouwde inrichting van Bagels & Beans, maar vooral aan een retro uitstraling. ‘We richten de aGoGo helemaal in volgens de stijl van de jaren 60 en 70, met vintagemeubels.'
Stap je die huiskamer in, dan proef je meteen de vertrouwde Bagels & Beans-sfeer. Robbert: ‘Bagels & Beans staat voor ons voor eigenwijs, duurzaam, biologisch en vers. En natuurlijk voor goede service. Die oase brengen we nu ook naar een van de drukste plekken van Rotterdam.’

Het franchise succes van deze oude bagelbekenden

Bagelbazen Robbert en zijn vrouw Anuradha zijn geen onbekenden in het bageluniversum. Bijna elf jaar lang runden ze de Bagels & Beans aan de Ruyschstraat in Amsterdam, vlak bij de Amstelcampus van de hogeschool. Ze waren toe aan iets nieuws en verkochten de zaak begin dit jaar.

Maar definitief afscheid nemen van de bagels kon het Amsterdamse stel niet. Na een paar weken uitrusten in Miami begon Anuradha met het begeleiden van kersverse bagelbazen, die ze dankzij haar jarenlange ervaring goed kon helpen. Zo liep ze de eerste dagen mee in de aGoGo in Hoog Catharijne. Robbert: ‘Ik bracht haar weleens weg of haalde haar op, en dan was ik weer even terug bij de bagels. Daardoor ging het bij mij ook weer kriebelen.’ Omdat ze zich nog steeds helemaal thuis voelen bij het concept en de organisatie, werden ze erg blij toen bleek dat er een nieuwe Bagels & Beans mét aGoGo vrijkwam in Rotterdam.

Over Bagels & Beans aGoGo

Steeds vaker krijgen we de vraag of we niet ook kleinere plaatsen kunnen aansluiten op bagels, koffie en geluk. Of bijvoorbeeld scholen, stations, ziekenhuizen, universiteiten en benzinestations. Dat zette ons aan het denken. Zou het niet mooi zijn als we ook op andere drukke plekken een smakelijke ontsnapping aan ons jachtige bestaan konden bieden? Daarom hebben we Bagels &Beans aGoGo ontwikkeld: een flexibel modulair concept voor kleinere of wisselende locaties. To go, maar dan anders. De komende periode zal dit concept worden uitgebreid naar meer high traffic locaties, zoals bijvoorbeeld stations, tankstations, universiteiten en andere drukke plaatsen.

Jouw eigen Bagels & beans openen?

Vind jij het concept van de Bagels & Beans franchise formule tof en zou je zelf een Bagels & Beans willen runnen? Vraag dan de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Is het hebben van jouw eigen koffieformule jouw ambitie? Kan jij je volledig aansluiten bij het gedachtegoed van Bagels & Beans?

Vul je gegevens hieronder in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!