Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bagels & Beans opent vestiging in het project FORUM Rotterdam

Bagels & Beans heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Multi Netherlands voor een vestiging in het project FORUM Rotterdam. De nieuwe Bagels & Beans krijgt een oppervlakte van circa 255 m2 verdeeld over twee verdiepingen.

Ronald Bakker, verantwoordelijk voor de expansie van Bagels & Beans: “We zijn erg enthousiast over de locatie en kijken uit naar de opening in de loop van dit jaar.”

Terug naar de Lijnbaan
Bijna iedereen kent Bagels & Beans wel van de rijkelijk belegde bagels, Panamese koffie, verse salades, sappen en andere gezonde en lekkere versnaperingen. Veel Rotterdammers zullen zich bovendien de voormalige Bagels & Beans aan de Lijnbaan nog herinneren. Aangezien FORUM Rotterdam op slechts enkele meters van de Lijnbaan ligt, is de conclusie gerechtvaardigd: Bagels & Beans keert terug naar Cool.

Bijzondere locatie
Op de locatie van FORUM Rotterdam bevond zich vroeger het Coolsingelziekenhuis dat gebouwd werd tussen 1839 en 1848. Tijdens het bombardement van 1940 raakte het ziekenhuis zwaar beschadigd en op de plek van het hoofdgebouw verrees bij de wederopbouw een kantoor van de Rotterdamsche Bank. Dit gebouw met zijn kenmerkende koperen dak was het eerste grote naoorlogse bouwproject in de Rotterdamse binnenstad. Al in 1941 werd begonnen met de bouw, die acht jaar duurde. De Lijnbaan werd in 1953 geopend en loopt langs de Coolsingelpoort, de achterpoort en het laatste overblijfsel van het ziekenhuis.

FORUM Rotterdam
FORUM Rotterdam is een project van Multi Netherlands. Het binnenstadproject is gesitueerd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam: Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en de ‘Koopgoot’ en omvat circa 64.000 m2 ruimte voor winkels, horeca, kantoren en 103 appartementen. Het ontwerp van FORUM is van een Rotterdams architectenteam van internationale faam bestaande uit OMA en Wessel de Jonge Architecten. Sprangers Bouwbedrijven BV uit Breda en Van Mierlo-Dinkq uit Maasdijk zijn verantwoordelijk voor de bouw van FORUM Rotterdam. Met de realisatie is een investering van circa 195 miljoen euro gemoeid. De oplevering vindt gefaseerd plaats in 2019.

Bagels & Beans
Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht. De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Multi Netherlands
Multi Netherlands is onderdeel van Multi Corporation, een toonaangevend pan-Europees geïntegreerd service platform voor winkelvastgoed, dat meer dan 110 assets beheert in Europa en Turkije. Ze bieden een volledig spectrum aan diensten, waaronder actief asset management, property management, herontwikkeling en renovatie, leasing en juridische diensten. Multi's brede financiële, commerciële en technische expertise heeft hen in staat gesteld om de afgelopen jaren bovengemiddeld te presteren op het gebied van bezettingsgraad, nettohuuropbrengsten en state-of-the-art winkelcentrum marketing. In Nederland managet Multi 19 winkelcentra. Multi is actief in 14 landen: Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk en Turkije.

Wil je meer informatie over de franchisemogelijkheden bij Bagels & Beans? Klik hier.

Jouw eigen Bagels & Beans openen?

Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten. (Let op: het kan zijn dat het in je spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!