Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bagels & Beans schenkt voorraad naar voedselbanken

De Bagels & Beans franchise is een vriendelijke, tikkeltje eigenwijze horecaformule, waar aandacht en kwaliteit centraal staan.

Bagels & Beans
Bij Bagels & Beans staat kwaliteit gaat voor kwantiteit. Zo werkt deze koffieformule meer vanuit het hart dan vanuit het hoofd. Bagels & Beans streeft naar beter en meer verantwoord. De formule staat voor hard werken, plezier maken, rust creëren, gezond leven en genieten! Op deze manier heeft Bagels & Beans het gezicht van de traditionele lunchroom definitief weten te veranderen.

Bagels & Beans schenkt
Met het sluiten van hun eigen vrijplaatsen ontstaan ook mooie initiatieven. Bagels & Beans vestigingen schenken hun voorraad aan voedselbanken, zorginstellingen en het Leger des Heils. Zo voorkomen zij voedselverspilling en helpen zij de mensen die het juist nu extra nodig hebben om gezond te blijven eten. Samen staan we sterk!

Bagels & Beans franchise

Een eigen Bagels & Beans openen?

Is het hebben van een eigen lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Bagels & Beans jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Is het hebben van een eigen lunchzaak iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Bagels & Beans. (Let op het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt.)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!