Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Bagels & Beans Franchise

Bagels & Beans Webinar

Zou jij vrijblijvend willen weten hoe het is om je eigen Bagels & Beans franchisevestiging te runnen? Meld je dan aan voor de webinar op dinsdag 25 juni om 20:30 uur.

Tijdens dit webinar is ook kersverse onderneemster Hanneke van de Laarschot aanwezig. Ze vertelt hoe zij bagelbaas werd van de onlangs geopende vestiging Bagels & Beans Nieuwe Brink in Bussum en wat daar allemaal bij kwam kijken. Als deelnemer van het webinar kun jij Hanneke natuurlijk ook vragen stellen.

Proef de bagelliefde
Bagels & Beans, bekend van de spetterverse sappen, knisperfrisse salades, prijswinnende koffie en rijkelijk belegde bagels, is op zoek naar bagelbazen. Als bagelbaas run je je eigen Bagels & Beans. Je bent ondernemer, franchisenemer om precies te zijn, en draait zelfstandig jouw onderneming. Natuurlijk krijg je ook ruim voldoende ondersteuning vanuit Bagels & Beans.

Hoe het allemaal in z’n werk gaat, hoor je tijdens de webinar. Een ideale gelegenheid om eens wat meer te weten te komen over de ins en outs van dit vrolijke en tikkeltje eigenwijze horecaconcept. Weet je niet zeker of je franchisenemer wilt worden, maar ben je toch wel nieuwsgierig? Ook dan nodigen wij je graag uit voor de Bagels & Beans webinar.

Kosteloos aanmelden?

Op dinsdag 16 juli 2019 organiseert Bagels & Beans ook een franchise avond in Gouda. Droom jij van een eigen Bagels & Beans? Met een bagel en kop koffie vertellen we je op deze doordeweekse avond graag meer over de ondernemerskansen die er zijn.
Franchise avond Bagels & Beans - 16 juli 2019 in Gouda

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!