Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera

Bewustwordings-campagne 'Je lijf verandert, dus je BH ook'

Livera start vandaag met de nieuwe marketingcampagne ‘Je lijf verandert, dus je BH ook’. Uit kwalitatief onderzoek is opnieuw gebleken dat veel vrouwen niet de juiste BH maat dragen, terwijl dat zo belangrijk is. Ook laat Livera zien dat zij de enige bodyfashion speciaalzaak is, waar álle vrouwen de juiste lingerie kunnen vinden. Ongeacht leeftijd, maat en wensen.

Je lijf verandert, dus je BH ook
8 op de 10 vrouwen draagt een verkeerde BH maat. Ons lichaam is voortdurend in ontwikkeling, maar veel vrouwen zijn zich er niet van bewust hoeveel invloed dat heeft op hun BH maat, en passen hun BH maat niet aan.

Het onderzoek
Op een zonnige zaterdagmiddag in Utrecht Hoog Catharijne vroeg Livera aan vrouwen in een speciaal ontwikkelde paskamer het hemd van het lijf. En was één van de Livera experts aanwezig om de vrouwen op te meten. En wat blijkt? Er is nog veel onwetendheid over het belang van de juiste BH maat. Hieronder enkele quotes van vrouwen die opgemeten zijn:

  1. “Ik gok altijd mijn maat en kijk dan of het past”.
  2. “Ik heb al mijn hele leven dezelfde BH maat. Ik heb sinds mijn eerste BH, rond mijn 13e nooit meer gemeten”.
  3. “Een verkeerde maat, dat kan toch geen kwaad”.
  4. “Ik weet zelf het beste mijn BH maat, ik heb deze maat al jaren”.
  5. “Als ik een BH ga kopen, kijk ik alleen maar naar de cupmaat”.

Een vrouwenlichaam kan veranderen door allerlei oorzaken. We worden zwanger, komen aan, vallen af en worden ouder. Dit heeft invloed op ons lijf. Ondanks deze veranderingen blijven veel vrouwen dezelfde BH maat dragen. Maar als je lijf verandert, verandert je BH ook. Laat je daarom regelmatig opmeten door een Livera expert.

De medewerksters van Livera zijn experts in het vinden van de juiste maat, merk en pasvorm en doen niets anders dan vrouwen voorzien van het beste advies. Zij kan je helpen bij het vinden van de juiste maat, pasvorm en merk. Een BH met een perfecte pasvorm voelt niet alleen fijner, het staat ook mooier en kan klachten aan schouders of rug voorkomen.

Speciaal voor de vrouwen die twijfelen aan hun BH maat heeft Livera nu een mooie actie; laat je opmeten in de winkel en ontvang 20% korting op BH’s van Chantelle, Passionata, Livera en Femilet.

Livera franchise

Jouw eigen lingeriewinkel?

Heb jij een passie voor lingerie en vind je het leuk om vrouwen advies te geven bij het vinden van de juiste maat, merk en pasvorm? Vraag dan de franchisebrochure van Livera aan en ontdek of het hebben van een eigen lingeriezaak onder de naam Livera iets voor jou is!

Is het hebben van een eigen lingeriezaak iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Livera. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!