Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR Franchise

Breda verwelkomt SPAR

Op 24 oktober 2019 heeft SPAR een nieuwe vestiging geopend in Breda. Dit is echter niet de eerste winkel van SPAR in Breda. De nieuwe vestiging dat geopend is in de Boschstraat is namelijk al de derde City Store in Breda!

City Stores van de SPAR franchise

Het voordeel van de SPAR City Store

SPAR heeft diverse soorten supermarkten. Denk bijvoorbeeld aan de SPAR Express bij tankstations of de SPAR University op universiteitscampussen. De SPAR City Store zorgt ervoor dat mensen in de binnenstad al hun dagelijkse boodschappen kunnen halen. Bij deze SPAR City Stores vind je namelijk een compleet assortiment. Van een on-the-go ontbijtje tot een uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk!

De nieuwste SPAR City Store wordt geopend in de Boschstraat waar voorheen een speelgoed- en hobbywinkel was gevestigd. De eerste SPAR City Store in Breda werd geopend in 2016 aan de Willemstraat. Deze vestiging wordt gerund door ondernemer Djordy de Nooijer. Hij is overigens ook de eigenaar van de nieuwste vestiging in Breda.

SPAR Franchise

Open je eigen supermarkt

De SPAR vestigingen hebben een enorm assortiment gericht op directe consumptie. Zou jij graag een onderdeel willen worden van deze internationale supermarktketen? Dan is nu het juiste moment, want SPAR is namelijk op zoek naar ambitieuze, hardwerkende ondernemers met supermarktervaring. Wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend het informatiepakket aan!

Zie jij jezelf als de perfecte eigenaar van de volgende SPAR vestiging?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!