Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Budget Broodjes Franchise

Budget Broodjes Beverwijk overhandigt cheque voor KNGF Geleidehonden!

Budget Broodjes Beverwijk overhandigt cheque voor KNGF Geleidehonden!

Op 3 juli heeft Marjan Steenbergen, franchisenemer van Budget Broodjes Beverwijk, een cheque voor het KNGF Geleidehonden overhandigd in Amstelveen. De cheque betrof een donatie van de eindejaarsactie van Budget Broodjes Beverwijk. Dankzijj deze donatie kan het KNGF 3 pups steunen in hun opleiding tot geleidehonden.

Voordat honden geleidehonden worden gaat er een heel traject aan vooraf. Vooral de opvoeding heeft een grote rol. Daarom worden de pups eerst een jaar ondergebracht bij een pleeggezin waar ze een start maken vol met liefde, zodat ze daarna als sociale en leergierige honden aan de slag kunnen met het traject.

Marjan kon op een loopband ervaren hoe het is om als blind persoon door een drukke stad te lopen: "Het was een leerzame, maar vooral indrukwekkende, ervaring." Marjan opende haar vestiging op 13 februari 2016. Momenteel heeft Budget Broodjes 7 vestigingen in Nederland.

Wil jij net als Marjan je eigen Budget Broodjes vestiging starten én lokaal actief zijn met leuke acties? Wij zijn op zoek naar franchisenemers in o.a. de regio's Den Haag, Haarlem en Hoorn!

Zet nu de eerste stap en vraag hier vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!