Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Budget Broodjes

Budget Broodjes uitreiking voor de eindejaarsdonatie

De Budget Broodjes franchiseformule blinkt uit in het bieden van verse, luxe en vooral lekkere broodjes voor bedrijven voor een betaalbare prijs. Onlangs heeft bij Budget Broodjes een uitreiking voor de eindejaarsdonatie plaatstgevonden voor de Make-A-Wish Foundation.

Budget Broodjes

Overheerlijke broodjes die goed zijn voor de zakelijke portemonnee: dat smaakt naar meer! In Nederland vindt momenteel een trend plaats op de werkvloer. Waar vroeger iedereen zijn of haar eigen lunch meenam naar kantoor, wordt de lunch tegenwoordig geregeld door het kantoor zelf. Budget Broodjes weet als geen ander op deze trend in te spelen!

Make-A-Wish Foundation

De Make-A-Wish Foundation is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. De organisatie werd in 1980 opgericht in Austin, Arizona waar toen de 7-jarige Chris Greicius in het ziekenhuis werd opgenomen met leukemie. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Make-A-Wish zet alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen.

Budget Broodjes eindejaarsdonatie

Op dinsdag 4 februari 2020 vond de eindejaarsdonatie plaats bij Budget Broodjes! Gewapend met een cheque t.w.v. € 738,50 kregen wensvervullers Charles Verhaart en Janny Dros van Make-A-Wish Nederland dit prachtige bedrag overhandigd door Budget Broodjes Zwaag Eigenaresse Nine Distel.
Budget broodjes behaalden dit geweldige bedrag door met alle vestigingen in de maanden oktober en november 2019 berlinerbollen te verkopen. Hier kwam nog een cheque t.w.v. € 103,00 bij vanwege alle losse donaties in de donatiebussen op onze vestigingen. Al met al dus een eindejaarsactie om trots op te zijn! Hiermee kunnen heel wat kinderwensen vervult worden.

Budget Broodjes franchise

Een eigen broodjeszaak openen?

Wil jij je eigen Budget Broodjes starten? Vul dan je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Is het hebben van een eigen broodjeszaak iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkenheden te bespreken.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!