Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Budget Broodjes

Budget Broodjes zet goede doelen in het zonnetje

De Budget Broodjes franchiseformule blinkt uit in het bieden van verse, luxe en vooral lekkere broodjes voor bedrijven, voor een betaalbare prijs.

De Budget Broodjes formule
Budget Broodjes heeft een menu dat zeer uitgebreid is met diverse broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes: dat smaakt naar meer! Daarnaast zijn de overheerlijke broodjes ook nog goed voor de zakelijke portemonnee. De formule heeft service hoog in het vaandel staan. Zo is het cateringconcept erg flexibel in haar bezorgtijden, hierdoor wordt het de klant makkelijker gemaakt om van een heerlijke lunch te genieten.

Eindejaarsactie van Budget Broodjes
Elk jaar sluiten alle vestigingen van Budget Broodjes het jaar af met een eindejaarsactie. Dit jaar was het aan de vestigingen om een goed doel naar keuze in het zonnetje te zetten met een kerstontbijt of lunch. Zo heeft Budget Broodjes Amsterdam-West voor twee corona afdelingen van het OLVG stadziekenhuis muffins bezorgd om alle medewerkers een kersttraktatie aan te bieden voor hun goede steun en zorg. Daarnaast heeft de vestiging van Alkmaar en Haarlem gekozen om de stichting Welzijn Bergen en stichting CJG Kennemerland te voorzien van tasjes met een heerlijke kerstlunch. Ook Budget Broodjes Zwaag deed mee aan de eindejaarsactie. Zij hebben voor de medewerkers van Dierentehuis Hoorn een heerlijke kerstlunchtastjes verzorgd.

Word jij de nieuwe franchisegever van Budget Broodjes?
Is het hebben van een eigen Budget Broodjes jouw ambitie en spreekt het concept van Budget Broodjes jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen vestiging openen?

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van Budget Broodjes.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!