Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
BurgerBar

BurgerBar geeft dak- en thuislozen een kerstdiner

BurgerBar deelt met kerst maaltijden uit aan dak- en thuislozen in Amsterdam. Met deze actie wil BurgerBar iets terug doen voor de stad.

BurgerBar kerstdiner

Het was niet voor het eerst dat de BurgerBar zich eind december inzette voor de minderbedeelde in Amsterdam. BurgerBar is vorig jaar voor het eerst gestart met het uitdelen van gratis burgers via het Leger des Heils. Op de locatie aan de Warmoesstraat werden toen honderd vouchers uitgedeeld die op 24, 25 en 26 december ingeleverd konden worden voor een burger maaltijd als kerstdiner. In navolging daarvan heeft de BurgerBar besloten om het dit jaar groter aan te pakken en ervoor te zorgen dat elke dak- en thuisloze in Amsterdam een gratis burger kan ophalen met kerst. Daarom worden er in samenwerking met het Leger des Heils in de dagen voor Kerst 500 vouchers uitgedeeld.

BurgerBar geeft terug

Oprichter Yuval Alkobi vindt het belangrijk om met zijn burgerrestaurant iets terug doen voor de stad Amsterdam:
‘’We willen graag tonen dat we in verbinding staan met de gemeenschap. De kerst is de tijd van het jaar waarin iedereen voor elkaar klaarstaat en mensen iets terugdoen voor de omgeving. Dat geldt ook voor BurgerBar. Iedereen moet kunnen genieten van een lekkere maaltijd tijdens de kerstdagen. Daarom hebben we ervoor gekozen de dak- en thuislozen een steuntje in de rug te geven’’. Aldus Yuval Alkobi, oprichter van BurgerBar.

Een eigen BurgerBar openen?

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw eigen BurgerBar? Vul dan je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Kan jij jezelf vinden in deze formule? Wil jij jouw eigen BurgerBar? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat BurgerBar voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!