Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
BurgerBar

BurgerBar opent binnenkort vijfde vestiging in Amsterdam

Dit voorjaar opent BurgerBar een nieuw restaurant in het centrum van Amsterdam. Het wordt de vijfde vestiging die ze openen in de hoofdstad. Voor deze nieuwe vestiging is er gekozen voor een locatie aan de Amsterdamse gracht.

Nieuwe BurgerBar vestiging

Een perfecte plek om zomers aan te meren met de boot voor een heerlijke burgermaaltijd of als je lekker aan het shoppen bent de perfecte stop voor een snelle lunch. De nieuwe locatie aan de Prinsengracht 478 is geheel ingericht in de echte BurgerBar stijl waarbij mensen lekker kunnen zitten om te genieten van hun eigen samengestelde juicy burger. De BurgerBar vestiging in de hoofdstad gaat in april open.

Het voelt als thuiskomen

Oprichter Yuval Alkobi is trots op deze nieuwe plek aan de Prinsengracht. “De nieuwe locatie heeft het beste van twee werelden. Naast de centrale ligging vlakbij het Leidseplein, ligt het restaurant ook aan de gracht, waardoor je net even weg bent van alle drukte en rustig kan genieten van een heerlijke sappige burger. We hebben voor deze nieuwe locatie gekozen, omdat het voor mij voelt als thuiskomen. Ik heb zelf vijftien jaar in deze buurt gewoond en verlangde terug naar de levendigheid en charme van de Amsterdamse grachten. Daarnaast is het pand zelf natuurlijk ook een reden geweest om te kiezen voor deze prachtige plek. Het karakter van het gebouw geeft de BurgerBar echt een Amsterdamse look en feel.”

Een eigen BurgerBar openen?

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw eigen BurgerBar vestiging? Vul dan je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Ben jij de enthousiaste franchisenemer die BurgerBar zoekt?

Laat dan je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de BurgerBar franchisebrochure per mail.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!