Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

burgerme breidt uit naar Alkmaar en Arnhem

Al bekend met de succesvolle bezorgformule van burgerme? Met vele vestigingen verdeeld door heel Nederland is zij marktleider in het bezorgen van hamburgers aan huis. Met een succesvolle formule is het vanzelfsprekend dat zij wil uitbreiden. burgerme gaat uitbreiden door nieuwe vestigingen te openen in Alkmaar en Arnhem.

De heerlijke formule

De hamburgers van burgerme zijn gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees. Je kunt ook nog gaan voor de Angus-Cross variant, gemaakt van Black-Angus en pure Hereford runderrassen. Deze staan garant voor een unieke malse en vol sappige smaak. Is een burger in de vroege ochtend jou iets te heftig? Naast de diverse burgers heeft burgerme heeft ook fingerfood, salades en broodjes om mee te nemen of daar op te eten. burgerme heeft een compleet aanbod voor een perfecte maaltijd voor lunch of diner.

Nieuwe vestigingen burgerme

burgerme opent nieuwe vestigingen in Alkmaar en Arnhem. Deze week kun je al langsgaan in de nieuwe vestiging in Arnhem op de Oude Stationsstraat 22. Vanaf 25 februari zijn de heerlijke burgers van burgerme ook te krijgen op de Noorderkade 143 in Alkmaar.

Franchisenemer van burgerme worden?

Als franchisenemer bij burgerme sta je er niet alleen voor. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om franchisenemer te worden bij burgerme? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.

Kan jij jezelf vinden in deze formule? Wil jij jouw eigen burgerme? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in en ontdek wat burgerme voor jou kan betekenen! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!