Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Car-Cleaners.nl

Car-Cleaners.nl gaat van start in 't Gooi

Car-Cleaners.nl is bezig met het uitbreiden van haar formule. Dit gaat met veel succes. De nieuwe franchisenemer van Car-Cleaners.nl is namelijk een feit!

Nieuwe franchisenemer Car-Cleaners.nl

Bij het succes van de eerste franchisenemers van Car-Cleaners.nl blijft het niet. De tweede franchisenemer van de formule is ook al een feit! Marchano Anches is de nieuwe ondernemer van Car-Cleaners.nl. De nieuwe franchisenemer was al werkzaam als poetser bij Car-Cleaners.nl en heeft vervolgens het besluit genomen om zelf als ondernemer te starten. Marchano Anches is druk bezig geweest met trainingen op het gebied van IT systemen en commerciële competenties. De ondernemer heeft al kennis opgedaan als medewerker en gaat nu zijn operationele kennis inzetten voor zijn eigen Car-Cleaners.nl onderneming. Op 1 november 2021 is de franchisenemer van start gegaan in de regio ‘t Gooi.

Over Car-Cleaners.nl

Car-Cleaners.nl heeft jarenlange ervaring in de mobiele autopoetsbranche. Zij zijn sinds 2010 een onmisbare speler en kennen deze markt als geen ander. De kracht van Car-Cleaners.nl ligt in het vakmanschap. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis in huis. Ze helpen hun klanten op een duurzame manier aan een schone auto. Hier wordt de beste prijs/kwaliteit verhouding gehanteerd in combinatie met hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. En dit alles op de gewenste locatie van de klant. De vraag naar hun diensten op locatie neemt toe. Daarom is Car-Cleaners.nl op zoek naar franchisenemers die dezelfde passie delen als zij.

Ondernemen bij Car-Cleaners.nl

Heb jij een passie voor autopoetsen en spreekt het concept van Car-Cleaners.nl jou aan? Vraag dan voor meer informatie vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Zou jij ook willen ondernemen met Car-Cleaners.nl?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!