Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

Crowdfunding 30ml vestiging Leiden

Een nieuwe 30ml vestiging in Leiden kan geopend worden door crowdfunding.

30ml franchise

Opening 30ml vestiging middels crowdfunding

Het opzetten van een franchise kost uiteraard geld. Vaak hebben de ondernemers een deel eigen vermogen, kunnen eventueel een achtergestelde lening van vrienden/familie krijgen, maar blijft er nog een restbedrag over. Wanneer deze niet door de bank gefinancierd wordt, kan crowdfunding een serieuze oplossing bieden. Dit is bij Floor Kuijken, toekomstige eigenaresse van een nieuwe 30ml vestiging in Leiden, ook het geval. Met een eigen vermogen van €25.000 en een achtergestelde lening van €11.000 van familie, blijft er nog een bedrag van €115.000 over. Om dit restbedrag te financieren, zal Capital Circle een nieuw crowdfundingsproject starten in samenwerking met 30ml Coffee Roasters, zo is te lezen in een nieuwsitem van de Nationale Franchise Gids.

Eigen horecazaak openen

Training bij 30ml franchise

Floor is altijd al werkzaam geweest in de horeca en wist al tijdens haar opleiding Evenementen Management dat zij een eigen horecazaak wil openen. Om deze droom werkelijkheid te maken, heeft Floor zich verdiept in andere mogelijkheden binnen de horeca. Floor wist dat een koffieconcept helemaal haar ding was en kwam toen bij 30ml uit. Ze heeft een training bij 30ml gevolgd waar alle aspecten van frachising aan de orde zijn gekomen, waardoor zij nu helemaal klaargestoomd is om haar eigen vestiging te runnen. Floor zal dagelijks aanwezig zijn in de vestiging om de klanten te verwelkomen, om heerlijke koffie te bereiden en natuurlijk om de vestiging goed te laten lopen. Daarbij zal zij ondersteund worden door franchisegevers Frans en Wendy Kooijman.

Vraag de franchisebrochure aan

en wordt franchisenemer van 30ml

Heb jij ook, net als Floor, altijd al gedroomd van een eigen koffiezaak? Bekijk dan zeker de mogelijkheden bij 30ml franchise! Met de hulp en expertise van 30ml kan jij van je droom werkelijkheid maken. Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan door hieronder jouw gegevens achter te laten en wellicht open jij de volgende 30ml wel bij jou in de buurt!

Word jij de eigenaar van een nieuwe 30ml vestiging?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!