Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De dag van de ondernemer komt eraan!

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Daarom roept MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uit tot ‘Dag van de Ondernemer’.

Ondernemer zijn is hard werken

Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de belastingvoordelen, de vrijheid en de trots staat een onzeker bestaan en een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen. Ondernemers verdienen dus best een extra schouderklopje, en die krijgen ze op 15 november. Het is dan namelijk de Dag van de Ondernemer.

Dag van de Ondernemer: waarom en hoe?

Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. En sinds 2016 is elke derde vrijdag van november de ‘Dag van de Ondernemer’. Dit omdat er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Daarom de start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal.

Samen maken wij deze dag groot

Ook meedoen?

De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen maken wij deze dag groot. MKB-Nederland vraagt haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden en nog vele anderen om op vrijdag 15 november de ondernemer in het zonnetje te zetten. Wil je meer weten over deze dag en de activiteiten die plaats gaan vinden? Neem dan een kijkje op; www.dagvandeondernemer.nl .

Ondernemer worden

Eigen franchise vestiging openen

Ben jij een ondernemer of heb je interesse in het ondernemen? Dan is franchising misschien iets voor jou! Zet jezelf (zeker op deze bijzondere dag) in het zonnetje en vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan over verschillende franchiseformules. Wij helpen de ondernemer graag op pad!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!