Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De duurste pannenkoek in Nederland

De duurste pannenkoek in Nederland is bij Moak verkrijgbaar. Deze echte ‘golddigger’ staat nieuw op het menu en is een ode aan de hip-hop uit de jaren ’90.

De pannenkoek wordt bereid met blauwe bessen, bramen, frambozen, eetbare bloemen, gekarameliseerde ananas en pistachenoten. Hij wordt opgediend met saffraan-pistache-ijs en overgoten met roze Ruby-chocolade. Om het geheel af te maken, wordt de pannenkoek geserveerd met drie blaadjes bladgoud van 22 karaat, een glas Luc Belaire Rosé-champagne en geserveerd met bestek van modehuis Versace.

‘De pannenkoek is een special occasion-pannenkoek’, aldus mede-eigenaar Sten van den Bedem. ‘Het is voor mensen die iets te vieren hebben. De pannenkoek is er eentje voor iemands bucketlist.’

MOAK is dé trendy & relaxte spot waar je de hele week afspreekt met vrienden voor een lekkere, gezonde American pancake en een verse slowjuice. De vibe is hier mellow urban met de hip-hop van back in the days. MOAK staat voor geweldig eten en de sappigste sapjes, geserveerd met een toegewijde stilo en gulle gastvrijheid. Gericht op een jong-en trendy publiek.

Jonge ondernemers Sten van den Bedem en Sammy Salimian zijn de mannen achter dit innovatieve American Pancakes-concept. Raak jij enthousiast van het concept en zie jij jezelf een eigen MOAK-vestiging runnen? Vul hieronder jouw gegevens op en om vrijblijvend de franchisebrochure aan te vragen voor meer informatie.

Raak jij enthousiast van dit verhaal? En zie jij jezelf een eigen MOAK-restaurant runnen? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat MOAK voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!