Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Vleeschmeester

De ontbijtbox van Vleeschmeester voor Moederdag

Het beste vlees, uitstekende service en een enorme passie voor het slagersvak? Dan ben je bij Vleeschmeester op het juiste adres. De producten van Vleeschmeester zijn van onberispelijk, hoge kwaliteit. De slagers van Vleeschmeester behoren tot de grootste in hun vakgebied. Zij streven naar eerlijke producten en doen hierin geen concessies.

Over Vleeschmeester

Kwaliteit en ambacht dat is waar Vleeschmeester voor staat en waar je op kunt rekenen bij Vleeschmeester. Het vlees van Vleeschmeester is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Zij doen geen concessies aan kwaliteit en versheid. Bovendien krijgt het vee geen antibiotica of groeihormonen. Vrijwel al hun vleeswaren komen uit hun eigen ambachtelijke worstmakerij. Hier worden de vleeswaren en de streekproducten volgens Vleeschmeester’s eigen recepturen gemaakt. Vleeschmeester worstmakerij werkt met sterk gereduceerd zoutgebruik en een nietige toevoeging van smaakversterkers. Vleeschmeester verkoopt alleen erkende en originele merken.

Ontbijtbox van Vleeschmeester

Weet jij al wat je gaat geven voor Moederdag? Vleeschmeester heeft speciaal voor Moederdag een ontbijtbox samengesteld voor twee personen. De ontbijtbox is in samenwerking gemaakt met de Bakkerij van der Spoel en Het Vitaminerijk. Maar wat zit er nou eigenlijk allemaal in die ontbijtbox? De ontbijtbox bestaat onder andere uit verse broodjes, verse jus, eieren en overheerlijk beleg. Voor slechts €17,50 ben jij de gelukkige eigenaar van deze heerlijke ontbijtbox. Je kunt tot en met 6 mei de ontbijtbox bestellen op de website van Vleeschmeester.

Een eigen Vleeschmeester openen?

Spreekt het succesvolle concept van Vleeschmeester jou aan en zie jij het voor je om een eigen Vleeschmeester vestiging te openen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Spreekt het succesvolle concept van Vleeschmeester jou aan en zie jij het voor je om een eigen Vleeschmeester vestiging te openen?

Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie. (Let op: het kan ook zo zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!