Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers gaat samenwerking aan met Cineville

Ook op een gewone doordeweekse dag kan je jezelf eens lekker in de watte leggen op een filmavond. Je kan je filmavond compleet maken door voor of na het bioscoopbezoek te komen genieten van pizza& prosecco bij De Pizzabakkers.

Over de franchiseformule van De Pizzabakkers

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken volgens authentiek Romeins concept. De bodem is altijd lekker dun, krokant én vol van smaak. De pizza’s worden rijkelijk belegd met uitsluitend verse én eerlijke ingrediënten die zorgvuldig gekozen worden. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Italië. Naast de authentieke pizza’s serveert De Pizzabakkers ook frisse salades en huisgemaakte Italiaanse dolci (desserts).

Samenwerking met Cinevelle

Met de Cinevellepas kan je in bioscopen en filmhuizen voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film. Vanaf nu krijg je op vertoon van je Cinevillepas op maandag, dinsdag of woensdag bij De Pizzabakkers een pizza voor €7,95. Je hebt keuze uit een pizza margherita, salami, finocchiona, caponata en spinaci. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is zwaaien met je Cinevillepas !

Word jij nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Ben jij helemaal weg van pizza’s en spreekt het concept van De Pizzabakker jou aan? Vraag dan nu geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan en kijk wat jouw mogelijkheden zijn voor het openen van een eigen De Pizzabakkers vestiging.

Droom jij van een eigen De Pizzabakkers vestiging?

Laat dan jouw gegevens hierachter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van De Pizzabakkers.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!