Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers heeft een nieuwe To Go vestiging geopend en biedt unieke ondernemerskansen

De Pizzabakkers serveert overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s in combinatie met heerlijke prosecco. De formule staat niet stil en is bezig met verder uit te breiden. Zo bieden zij unieke franchisemogelijkheden aan gedreven ondernemers en hebben zij onlangs een To Go vestiging geopend.

De Pizzabakkers formule

De Pizzabakkers staat bekend om haar ambachtelijke, knapperige houtovenpizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Daarnaast bieden zij heerlijke antipasti en huisgemaakt dolci. Een Italiaanse biertje, een bruisend glas prosecco of een frisse prosecco cocktail maken het diner compleet bij De Pizzabakkers. Bij De Pizzabakkers kan het allemaal, een snelle hap of heerlijk uitgebreid tafelen. De Pizzabakkers creëert graag een ontspannen sfeer voor gasten, waar iedereen zich thuis voelt. Het is een plek waar gasten graag terugkomen.

Nieuwe De Pizzabakkers To Go vestiging in Leiden

Je kan nu jouw verse en heerlijke Romeinse pizza afhalen bij station Leiden Centraal. De Pizzabakkers To Go Leiden Centraal is namelijk onlangs geopend. Net als in het restaurant aan de Herenstraat zijn alle producten vers, huisgemaakt en waar mogelijk Italiaans. De Pizzabakkers To Go is zeven dagen per week geopend vanaf 12:00 uur. Voor de lunch heeft De Pizzabakkers ook pizza’s in lunchformaat.

Heb je haast, maar toch trek in iets lekkers. Via Order & Pick Up kan je vooraf via hun website de order plaatsen en betalen. De Pizzabakkers To Go zorgt dat jouw bestelling op de door jou gekozen tijd voor jou klaarstaat! Natuurlijk kan je ook gewoon langskomen in de vestiging, een drankje drinken aan de bar en kijken hoe de pizzaioli jouw pizza klaarmaken.

Unieke ondernemingskansen

Via via kwam financieel directeur Richard Verhoogt het oude postkantoor in Apeldoorn tegen en die kans kon hij niet laten lopen. De Pizzabakkers is namelijk altijd op zoek naar karakteristieke panden. De formule gaat normaal samen met de franchisenemer op zoek naar een geschikte pand. Maar dit karakteristieke pand konden zij niet laten. Doordat het contract al getekend is, is het halve werk voor de toekomstige franchisenemer in Apeldoorn al gedaan.De Pizzabakkers is op zoek naar gedreven ondernemer die wil ondernemen in Apeldoorn. Naast Apeldoorn hebben zij ook concrete franchisekansen in Ede en Rotterdam.

Ondernemen met De Pizzabakkers

Heb jij altijd al jouw eigen pizzarestaurant willen hebben en zou jij jouw eigen vestiging in Apeldoorn, Ede, Rotterdam of een andere locatie willen openen? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Heb jij een horecahart en gaan jouw ogen glinsteren bij goed en eerlijk eten? Dan ben jij misschien wel de perfecte ondernemer die De Pizzabakkers zoekt!

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!