Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers in samenwerking met Stadswild in serie HIIT-workouts

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Door in een onderbroken periode intensief te sporten gebruik je jouw spieren efficiënter dan bij reguliere training. De Pizzabakkers werkt daarom samen met Stadswild om een serie HIIT-workouts te organiseren.

De Pizzabakkers franchise en Stadswild

Stadswild is een organisatie die zich doelt op het versterken van het lichaam én de ziel. Zo organiseren zij regelmatig hardloop- en yoga-events. De Pizzabakkers beschrijft de fitness-collaboration als een 45 minuten durende workout waarbij elke spier gestimuleerd wordt. Van push-ups tot squats en sit-ups: Het komt allemaal aan bod in de HIIT-workout. Dankij de hoge intensiteit van de workout wordt niet alleen kracht getraind, ook het uithoudingsvermogen wordt aan de tand gevoeld. Aan het einde van de workout zal er pizza en prosecco worden geserveerd, regelrecht uit de keuken van De Pizzabakkers.

Over De Pizzabakkers franchise

De Pizzabakkers serveert de échte Italiaanse houtovenpizza in combinatie met kwalitatieve prosecco en wil uitbreiden middels franchise. Is dit een kans voor jou? Vraag dan middels onderstaand formulier vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!