Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Op 13 juli 2019 mocht de Copernicusstraat in Amsterdam een nieuwe vestiging van franchiseformule De Pizzabakkers verwelkomen. De Pizzabakkers opende begin 2019 ook al een vestiging in Amsterdam-Noord.

Over De Pizzabakkers

Franchiseformule De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers worden de pizza’s volgens authentiek Romeins recept bereid en worden enkel verse ingrediënten gebruikt. Bij de pizza serveren ze prosecco. Feestelijke bubbels die, zoals de Italianen allang weten, geschikt zijn voor elke dag. Kies uit een lichte frizzante, verfijnde spumante of verfrissende scroppino cocktail.

De Pizzabakkers to go & no cash

De bestellingen kunnen ook meegenomen worden. Zo is het ook mogelijk om bij het Frankendael Park te genieten van de pizza’s of mee te nemen naar huis. Bij De Pizzabakkers staat veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Om die reden kun je bij de vestigingen van De Pizzabakkers enkel betalen met creditcard of pinpas.

Ben jij een echte De Pizzabakkers-ondernemer en ben je geïnteresseerd in de franchiseformule De Pizzabakkers? Vraag hier vrijblijvend de informatiebrochure aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!