Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers organiseert winactie naar Sicilië

Van 14 juli tot 14 augustus 2019 stelt de Pizzabakkers haar klanten in de gelegenheid een 7-daagse betaalde reis naar Sicilië te winnen. In de omschreven periode kunnen kopers van de pizza’s krasvouchers meekrijgen die elk een unieke code hebben.

Deze code kan op de website van De Pizzabakkers worden ingevuld om te controleren of er daadwerkelijk iets is gewonnen. De prijs omvat twee retourtickets met KLM naar Cagliari Airport, 7 hotelovernachtingen in een middenklasse hotel en een culinaire workshop.

De Pizzabakkers franchise

Unieke marketingcampagne van De Pizzabakkers franchise

Op deze manier is De Pizzabakkers perfect in staat haar relatie met de klant te onderhouden. Winacties zijn tegenwoordig niet weg te denken uit marketingstrategieën voor franchises en het bedrijf, gespecialiseerd in Italiaanse houtovenpizza’s, speelt hier verstandig op in.

Over De Pizzabakkers franchise

Bij De Pizzabakkers ligt de kracht van het product in het ambachtswerk. De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak. Verder schenken zij ook verschillende Italiaanse prosecco’s.

Ben jij de volgende franchisenemer voor De Pizzabakkers? Vraag hieronder vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Wil jij ook een De Pizzabakkers vestiging openen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!