Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers picknick pakket

De zomer is weer begonnen en dat betekent lekker buiten genieten. Om je dag perfect te maken heeft De Pizzabakkers deze zomer een picknick pakket gemaakt zodat jij optimaal kan genieten!

De Pizzabakkers Franchiseformule
De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak.

De pizza’s worden rijkelijk belegd met uitsluitend verse én eerlijke ingrediënten die zorgvuldig gekozen worden. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Italië. Naast de authentieke pizza’s serveert De Pizzabakkers ook frisse salades en huisgemaakte Italiaanse dolce (desserts).

Pizza & peroni picknick pakket
De Pizzabakkers biedt deze zomer een pizza & peroni picknick pakket aan, zodat jij optimaal kan genieten met je vrienden in het park, varen op een boot of een dagje strand. In het picknick pakket van De Pizzabakkers zitten onmisbare ingredienten zoals: twee pizza's naar keuze, een rucola venkelsalade, twee panna cotta's met rode vruchhen en karamelsaus, een fles prosecco met glaze, servetten & bestek, een picknickkleedje en een handige shopper.

Je kan het pizza & peroni picknick pakket bestellen in de pizzabakkerij van De Pizzabakkers of via Order & Pickup.

Word franchisenemer bij De Pizzabakkers
Heb jij altijd een authentieke pizzarestaurant willen starten? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure van De Pizzabakkers aan voor meer informatie.

Is het hebben van een eigen pizzarestaurant iets voor jou?

Laat dan jou gegevens hieronder achter en ontvang dan vrijblijvend de franchisebrochure van De Pizzabakkers.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!