Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers To Go in Groningen

Aan de Nieuweweg in Groningen is De Pizzabakkers To Go geopend. De feestelijke opening van dit knusse pop-up-filiaal werd feestelijk gevierd op zaterdag 23 april.

Pop-up pizzabakkerij

De Pizzabakkers To Go opende op 23 april de deuren aan de Nieuweweg in Groningen. Bij deze nieuwe pop-up pizzabakkerij kan je terecht voor een pizza to go. Het filiaal zit in een hoekpandje precies aan de rand van het centrum. Vanaf de Poelebrug zie je het restaurant al liggen! Eigenaar Angelo (27) staat in de startblokken om in Groningen ‘de lekkerste pizza van Nederland’ te maken. Hij komt zelf uit Amsterdam en heeft Italiaanse roots. Waarom Groningen? “Toen De Pizzabakkers op mijn pad kwam, bleek Groningen de beste keuze. Ik kende de stad al, kom er graag en een restaurant van De Pizzabakkers ontbrak hier nog!

Over de franchiseformule van De Pizzabakkers

De Pizzabakkers staan bekend om hun pizza’s met dunne, krokante bodem volgens Romeins recept en belegd met verse Italiaanse ingrediënten. Het concept is Pizza & Prosecco: een glas bubbels bij de pizza, óók op een doordeweekse dag. De eerste vestiging opende in 2009 in Amsterdam. Al snel volgden nieuwe restaurants in het hele land. Daar komt de pop-up-vestiging In Groningen nu bij - voor afhalen en bezorgen. Angelo: “Kom gezellig langs voor een praatje. Ik sta in de keuken pizza’s te bakken en op vrijdag en zaterdag zijn we open voor lunch.”

Word jij nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Ben jij helemaal weg van pizza’s en spreekt het concept van De Pizzabakkers jou aan? Vraag dan nu geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan en kijk wat jouw mogelijkheden zijn voor het openen van een eigen De Pizzabakkers vestiging.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen De Pizzabakkers vestiging openen?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!